Oyuncaklarla oynuyoruz - Hayvanlar ahsap kamyonet ile ormana gidiyor

Çizgifilmi beğen:
Bu videomuzdaki ahsap oyuncaklarimiz ile oynama amacimizi söyle açiklayabiliriz ; Küçük yastaki çocuklar için basitten zora dogru giden yapboz ve puzzle oyunlarini tercih etmek ve çocugu puzzle bitirmesi konusunda yüreklendirmek, bitirdigi zamanda ödüllendirmek onun kendine olan güvenini arttirir.Bu durumda çocugumuza basarinin mutluluk getirdigini açiklar.Çocuklarda,dikkat eksikliginin azaltilmasi,
sonuca odaklanma, zamani iyi kullanabilme, el göz koordinasyonu, bagimsiz is yapabilme yetisi, analitik düsünme, problem çözme yetenegi, alternatif deneme, konsantrasyon gelisiminde muhakeme - mukayese analiz sentez, benzerlik farklilik, bütünlestime - eslestirme - ardisiklik,sabirli davranma.
Videomuzda Hayvan türlerinin isimlerinden bahsedip hangi sesleri çikardiklarini ögretiyoruz. Bu hayvanlarin özgür olmasi gerektiklerini ve ormanlarin hayvanlara sunulmus özgürlük alanlari oldugundan bahsediyoruz. ve bunun için gerekli olani yapiyoruz. Bir ahsap kamyonet üzerinde hayvanlarin her biri için yapilmis ölçülü giris kapisi var. Bu kapilardan hayvanlari sira ile tek tek analiz sentez ederek altarnatif deneme ile mukayese yeteneklerini zorlayarak kamyonet kasasina yerlestiriyoruz. Ve hayvanlarimizi kamyonet ile özgürlük alanlari olan ormana birakiyoru. Son olarak tek tek sayiyoruz ve onlara hosçakalin dileklerimizi birakiyoruz. Böylelikle de sayilari saymasini ögreniyoruz.
Reklam
Reklam

Diğer BebeTürk çizgifilmleri